Retraite

2 daags programma

retraite

Van angstgedreven naar liefde en creatiegedreven leven en werken.

Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek

optie_3_marjo_scherpte

Van angstgedreven naar liefde en creatiegedreven leven en werken.

Veel vrouwen bereiken hun doel op wilskracht. Dit is vaak gebaseerd op angst. Angst om niet te slagen, angst om het niet goed te doen of om niet gezien te worden. Wanneer je vanuit wilskracht werkt, benut je vaak ook competenties die van nature niet bij je passen. Dit kost je meer energie en omdat je het je zo hebt aangeleerd, benut je niet ten volste jouw natuurlijke kracht en talenten.

Als je vanuit jouw natuurlijke kracht werkt en je durft over te geven aan dat wat er is, geeft dat niet alleen meer rust maar er ontstaat ook ruimte voor creatie en nieuwe ideeën.

In dit 2-daagse retraite werken we aan het loslaten van jouw blokkades en aangeleerd gedrag. Vanuit het loslaten ontstaat er ruimte voor jouw verlangen. Het gaat om de binnenkant en niet om de buitenkant. Voor de transformatie moeten we terug naar binnen om ons diepste verlangen te ontdekken.

Ik maak deze dagen gebruik van een op Jung gebaseerde meting die jouw natuurlijke drijfveren, talenten maar ook kwetsbare (aangeleerde) gedrag blootlegt. Hiermee ga je aan de slag. Dit combineer ik met meditatie en oefeningen.

Gun jij jezelf deze ontdekkingsreis en wil je je niet langer laten belemmeren door je (onbewuste) angsten en aannames?

Ik nodig je graag uit om deze eerste stap te zetten naar jouw mooiste leven.

Wil je meedoen aan het programma?

Je kunt je aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
We kijken samen waar jij staat en of je toe bent aan de volgende stap voor jouw bedrijf of in jouw carrière.

Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.