Echt vrouwelijk leiderschap

6 maanden programma

Echt vrouwelijk leiderschap

Natuurlijk leiderschap vanuit jouw vrouwelijke kracht

Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek

Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Veel vrouwelijke managers, ceo’s en ondernemers lopen ergens in hun carrière vast. Ze blijven zichzelf opnieuw uitvinden, gaan nog harder werken, vinden geen aansluiting bij hun team, gaan meer mannelijke energie vertonen of hebben geen plezier meer in wat ze doen. Het ECHT VROUWELIJK LEIDERSCHAP programma is erop gericht jezelf te herontdekken. Terug naar je waarden, dat waar jij voor staat en de beste versie van jezelf worden door het ontwikkelen van vrouwelijk leiderschap. Herontdekken of je nog blij wordt van wat je doet en de stappen nemen die nodig zijn om je fijnste leven te leiden waardoor je meer tijd overhoudt voor dingen die ook belangrijk voor je zijn maar waar je niet aan toe komt.

Wat ik je leer is hoe je in je vrouwelijke kracht kunt blijven staan. Als je je kwetsbaar op durft te stellen, is dat veel krachtiger dan wanneer je jezelf overschreeuwt en bereik je uiteindelijk meer. Mijn programma gaat niet over de buitenkant en theoretische onderleggers, die je bij andere leiderschapsprogramma’s kunt leren. Dit is wezenlijk anders en gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling, over het afzetten van je masker wat jou tegenhoudt in jouw leiderschap. Ik laat je zien wie jij in werkelijkheid bent, zonder masker; een vrij mens.

Wacht niet met jouw leven zo in te richten zoals je dat graag wilt. Natuurlijk is er actie nodig om resultaat te behalen. Maar dat kan ook met minder stress en meer quality time. Je kunt elk moment beslissen om het anders te gaan doen en een nieuwe start te maken.

Hoe zit het met jou?

Echt vrouwelijk leiderschap

Echt vrouwelijk leiderschap bestaat uit

Voor wie is het programma bedoeld?

Wil je meedoen aan het programma?

Je kunt je aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
We kijken samen waar jij staat en of je toe bent aan de volgende stap voor jouw bedrijf of in jouw carrière.

Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.